+32 89 20 83 37 info@aero-europe.com
Volg ons

ISOLATIE VENTILATIE EN LEIDINGEN

Wij geloven dat het gebruik van steenwol een verantwoorde keuze is voor een duurzame toekomst. Onze prioriteit is het aanbieden van een product dat bijdraagt aan het behoud van onze planeet voor toekomstige generaties. Daarom selecteren wij onze ingrediënten zorgvuldig op basis van de volgende criteria: Ecologisch verantwoord, duurzaam, recyclebaar, gebaseerd op onuitputtelijke grondstoffen, met een lage energie-intensiteit en scherp geprijsd.

Contacteer ons

ISOLATIE SCHALEN

Rohhe r.Heat®A


Rohhe r.Heat®A isolatieschalen zijn hoogwaardige oplossing voor thermische en geluidsisolatie van leidingen. Ze zijn gemaakt van steenwol met een versterkte aluminium folie coating, waardoor ze zowel stijfheid als optimale thermische isolatie-eigenschappen hebben. Ze verminderen warmteverliezen, voorkomen condensvorming en verhogen brandveiligheid. Ze zijn geschikt voor elk type leiding, het voldoen aan alle normen en eisen.


r.HEAT leiding isolatie

AERO-Europe is distributeur van Rohhe r.Heat®A in de BENELUX, wij bieden een hoogwaardige oplossing voor thermische en geluidsisolatie van leidingen met onze innovatieve isolatieschalen. Onze steenwol isolatieschalen zijn voorzien van een versterkte aluminium folie, waardoor ze zowel stijfheid als optimale thermische isolatie-eigenschappen hebben.

Met Rohhe r.Heat®A kiest u voor een product dat de prestaties van uw installaties verbetert. Het vermindert warmteverliezen, voorkomt condensvorming en verhoogt brandveiligheid. Bovendien voldoet het aan de laatste normen en eisen. Dankzij de duurzame en recyclebare grondstof, kunt u er zeker van zijn dat uw projecten een bijdrage leveren aan een groenere planeet.

Ons team biedt technische expertise van onze isolatieschalen, waardoor u uw projecten efficiënt en veilig kunt uitvoeren. Wij zijn trots om samen te werken met professionele installateurs en isoleerders in de BENELUX om de beste oplossing te bieden voor thermische en geluidsisolatie. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte op maat. Met Rohhe r.Heat®A maakt u een slimme keuze voor uw projecten, u verhoogt de efficiëntie van uw installaties en vermindert het energieverbruik van de klant, terwijl u aan brandveiligheid en normen voldoet. Onze isolatieschalen zijn de perfecte oplossing voor elk type leiding, ongeacht of het warm, koud of afvoerwater transporteert. Door onze isolatieschalen te gebruiken, bent u verzekerd van een efficiënte energiebesparingsoplossingen die voldoet aan alle wettelijke normen en eisen. Kies voor Rohhe r.Heat®A isolatieschalen, kies voor kwaliteit en prestatie in uw projecten.


lamellendeken r.Flow Rohhe - AERO-europe

Rohhe r.Flow A & AG

De Rohhe r.Flow isolatie lamellendekens zijn de perfecte oplossing voor efficiënte isolatie van hoeken van luchtkanalen. Met hun unieke recht opstaande vezels, worden plooien en vouwen voorkomen, waardoor de thermische isolatieprestatie wordt verhoogd en het risico op warmte- of koudeverlies in de hoeken van de luchtkanalen wordt verminderd. Bovendien is de dikte van de isolatie afgestemd op de vereiste isolatieprestatie, zonder dat dit ten koste gaat van de verwerkingsefficiëntie. Kortom, met Rohhe r.Flow isolatie lamellendekens kies je voor efficiëntie, prestatie en veiligheid.


Isolatie lamellendekens

Met Rohhe r.Flow A & AG kiest u voor innovatieve en efficiënte isolatie van uw luchtkanalen. Onze isolatie lamellendekens zijn gemaakt van hoogwaardige steenwol en zijn speciaal ontworpen voor gebruik in ventilatie- en airconditioningsystemen. De unieke eigenschap van de r.Flow A & AG is de recht opstaande velzels, wat zorgt voor een optimale thermische isolatie zonder dat er extra dikte nodig is. Dit maakt het product zeer geschikt voor toepassingen in hoeken van luchtkanalen. Maar niet alleen in hoeken, ook op ronde luchtkanalen kan de r.Flow A & AG een groot verschil maken.

Door het gebruik van de Rohhe r.Flow A & AG kunt u rekenen op een aanzienlijke reductie van warmte- en/of koudeverlies in uw gebouw. Hierdoor zal het energieverbruik van uw ventilatie- en airconditioningsysteem afnemen, wat leidt tot een lagere CO2 uitstoot en een vermindering van uw energiekosten. Bovendien zal het accumulerend vermogen van uw luchtkanalen verbeteren, waardoor het comfort in uw gebouw toeneemt.

Maar dat is nog niet alles. De Rohhe r.Flow  A & AG is ook uitstekend geschikt voor verbetering van het akoestisch comfort in uw gebouw. Dankzij de uitstekende geluidsabsorberende kwaliteiten van steenwol zal het geluid in uw gebouw aanzienlijk verminderen.

Tot slot is de Rohhe r.Flow  A & AG brandveilig en voldoet aan de wettelijke normen en eisen. Het product heeft de EUROCLASS A1/A2-s1,d0 volgens EN 13501-1.


 
 

realisatie

r.Flow A - Technische isolatie voor Ventilatie kanalen - lamellen dekens


Ontdek meer

Schrijf ons

vraag je login gegevens aan

Ontvang login gegevens

ontvang de login gegevens

Bestel